Voucher Casa Eficienta Energetic – fonduri programul RePower EU

Vă prezentăm un nou program dedicat eficientizării energetice a locuințelor, o inițiativă care își propune să transforme multe case în locuințe eficiente energetic. Programul RePower EU reprezintă o oportunitate excepțională pentru toți cei interesați de un viitor mai verde și de economii semnificative în facturile de energie.

Despre programul RePower EU România

Programul, parte a componentei RePower EU, vine cu un buget impresionant de 1,1 miliarde de euro și își propune să sprijine cetățenii, atât din mediul urban, cât și din cel rural, în achiziționarea și instalarea de instalații solare. Un punct central al programului îl reprezintă acordarea de vouchere pentru eficientizare energetică. Astfel, fiecare beneficiar va primi un voucher de 25.000 de lei pentru achiziția de panouri solare și un altul, în aceeași valoare, pentru stocarea energiei produse. Aceasta înseamnă o investiție totală de 600 de milioane de euro pentru panouri solare și baterii de stocare.

Programul RePower EU 2024 include și o sumă de 76.500 lei pentru anveloparea sau schimbarea ferestrelor

Dar beneficiile nu se opresc aici. În plus față de sprijinul pentru instalații solare, programul include și o sumă de 76.500 de lei per familie pentru anveloparea sau schimbarea ferestrelor locuințelor, o măsură esențială pentru a avea o casă eficientă din punct de vedere energetic. Alte 500 de milioane de euro sunt alocate eficientizării energetice a locuințelor, transformându-le în locuințe verzi și sustenabile.

ce sunt casele sau cladirile nzeb

Programul va începe la data de 1 ianuarie 2024 și se va încheia în 2026. Acesta a fost conceput la inițiativa președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a subliniat necesitatea investirii în energiile regenerabile și în transformarea locuințelor tradiționale în locuințe eficiente energetic.

Echipa noastră de la ENERGO-INSTAL CONSULTING are o vastă experiență în domeniul eficientizării energetice și vă încurajăm să ne contactați pentru a beneficia de avantajele acestui program. Am avut succes în programele anterioare și suntem pregătiți să vă oferim consultanță de specialitate pentru a face cele mai bune alegeri.

Obține voucher Casa Eficientă Energetic prin RePower EU România

În concluzie, dacă vă doriți o casă eficientă din punct de vedere energetic, să beneficiați de voucher eficientizare energetică și să faceți parte din mișcarea pentru locuințe verzi, vă invităm să descoperiți oportunitățile oferite de programul RePower EU și să colaborați cu echipa noastră de experți.

Date de contact – Dr. ing. TIBERIU CATALINA (contact@energo-instal.ro) si telefon 0763.91.54.61

Scris de:

Conf. univ. dr. ing. Tiberiu Catalina

Alte articole relevante