Termografie

Oferim servicii de termografie la solicitarea clientului. Aceste servicii sunt diferite de certificarea energetică a clădirii și sunt menite de a vă oferi mai multe informații despre starea clădirii dumneavoastră. 

Cu aceste informații puteți ști în detaliu diverse aspecte ale clădirii dumneavoastră: unde să vă izolați bine clădirea, unde aveți infiltrații mari de aer sau care este starea instalației dumneavoastră din punct de vedere termic.

Cu ajutorul termoviziunii, vă punem la dispoziție date și imagini despre câmpul de temperatură al anvelopei clădirii, al încăperilor, al zonelor de condens și mucegai sau al zonelor din interior unde se simte un aer rece. 

De asemenea, puteți vedea zonele cu infiltrații mari de aer sau zonele unde radiația solară încălzește suprafața anvelopei clădirii.

Pretul serviciilor de termografie

Prețul serviciilor de termografie variază în funcție de numărul de imagini termografice emise, suprafața clădirii analizate sau de complexitatea lucrării. Facem deplasări la fața locului în București și județul Ilfov. Pentru alte județe, vă rugăm să ne contactați.

Clientii Energo Instal Consulting

Discută cu un specialist

Date de contact

Telefon: +40 763 915 461

Email: contact@energo-instal.ro

Adresa: Sos. Pantelimon 89, Bucuresti

Contactează-ne completând formularul

Contactează-ne completând formularul și unul dintre colegii nostri iți va raspunde in cel mai scurt timp.