Servicii

Conformare NZEB

EPBD (Energy Performance of Buildings directive) cere ca toate clădirile noi din 2021 (clădirile publice din 2019) să fie clădiri cu energie aproape zero (nearly Zero Energy Buildings).

Audit energetic

Auditul energetic al unei cladiri este documentul prin care se determina caracteristicile energetice ale unei constructii, apoi se propun pachete de reabilitare energetica

Certificat Energetic

Conform Legii nr.372/2005 Certificatul de Performanta Energetica) este un document tehnic care are caracter informativ si care atesta performanta energetica a unei cladiri

Studiu energii alternative

Studiul privind posibilitatea utilizarii de surse alternative de energie este un proiect care stabileste un set de solutii prin care sa se scada consumul de energie am cladirii ce urmeaza a fi construita sau supusa unor modificari.

Simulări numerice

Echipa noastra are experienta necesara realizarii de simulari numerice complexe in vederea stabilirii cat mai precise a consumului energetic.

Calcul G

Asigurăm servicii de calcul al coeficientului de izolare termică a clădirii (acest coeficient reprezentând „G”).

Masurari de mediu

În epoca moderna multe sunete ne înconjoară, fie pe stradă, acasă sau la locul de muncă, care nu sunt întotdeauna plăcute urechii.

Servicii de termografie

Prin utlizarea de camere de termoviziune profesionale echipa noastra poate realiza o radiografie termica completa fie a unei cladiri sau a unor elemente (camere frigorifice, echipamente, etc).

Servicii de acustica cladirii

O acustică bună contribuie la reducerea zgomotului, la îmbunătățirea inteligibilității vorbirii și la îmbunătățirea mediului acustic general al unei încăperi sau al unei clădiri.

Discută cu un specialist

Date de contact

Telefon: +40 763 915 461

Email: contact@energo-instal.ro

Adresa: Sos. Pantelimon 89, Bucuresti

Contactează-ne completând formularul

Contactează-ne completând formularul și unul dintre colegii nostri iți va raspunde in cel mai scurt timp.