Studiu energii alternative

Studiul privind posibilitatea utilizarii de surse alternative de energie este un proiect care stabileste un set de solutii prin care sa se scada consumul de energie am cladirii ce urmeaza a fi construita sau supusa unor modificari.

Studiul pentru energiile alternative cuprinde, printre altele:

– Descrierea tehnica a solutiilor propuse
– Analiza economica a acestor solutii
– Beneficiile si impactul asupra mediului inconjurator

Prețuri și tarife
Pretul acestui studiu depinde in principal de cladirea analizata, destinatia acesteia si detaliile tehnice care trebuie luate in considerare atunci cand realizam acest studiu si porneste de la 400 lei.

Intrebari frecvente primite pentru serviciul de studiu energii alternative

Serviciile noastre de consultanță în domeniul energiei regenerabile vă pot ajuta să vă evaluați cerințele energetice și să evaluați potențialul solar al amplasamentului dumneavoastră pentru a vă îndeplini obiectivele. De asemenea, vă putem consilia cu privire la opțiunile de finanțare și la programele de stimulare pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun rezultat din investiția dumneavoastră.
Pompele de căldură sunt o metodă foarte eficientă de încălzire și răcire a clădirilor care utilizează surse de energie regenerabilă. Serviciile noastre de consultanță vă pot ajuta să alegeți cel mai bun sistem de pompe de căldură pentru proprietatea dumneavoastră, să estimați costurile de consum de energie și să faceți un bilanț economic înainte și după implementare.
Panourile solare termice reprezintă o modalitate accesibilă de a genera apă caldă și încălzire a clădirii din surse de energie regenerabilă. Serviciile noastre de consultanță vă pot ajuta să determinați viabilitatea unui sistem solar termic pentru clădirea dumneavoastră, care include analiza amplasamentului, dimensionarea sistemului și analiza financiară.
La SC ENERGO INSTAL CONSULTING vă oferim consultanță în domeniul energiei regenerabile pentru a vă oferi o evaluare completă a cerințelor energetice ale clădirii dumneavoastră. Vă recomandăm cele mai bune surse de energie regenerabilă pentru proiectul dumneavoastră cu prețuri competitive.
Vă putem ajuta să identificați domeniile în care se poate îmbunătăți eficiența energetică, să calculați economiile potențiale și să recomandați cele mai potrivite soluții de energie regenerabilă pentru a vă atinge obiectivele. De asemenea, vă putem ajuta în ceea ce privește gestionarea proiectului, finanțarea și conformitatea cu reglementările, pentru a asigura un rezultat de succes și pe termen lung.
Puteți economisi până la 100% dacă implementați surse de energie regenerabilă, chiar puteți deveni prosumatori de energie. Echipa noastră este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi servicii de dimensionare echipamente și analiză tehnico-economică, în funcție de dorințele dumneavoastră și de soluția optimă pentru dumneavoastră.
Primul pas este analiza documentației tehnice, ulterior realizarea calculelor privind consumul energetic si in cele din urma propunerea de instalații care folosesc surse verzi. Se va realiza un studiu de fezabilitate tehnica, economica si de mediu.
Clientii Energo Instal Consulting

Discută cu un specialist

Date de contact

Telefon: +40 763 915 461

Email: contact@energo-instal.ro

Adresa: Sos. Pantelimon 89, Bucuresti

Contactează-ne completând formularul

Contactează-ne completând formularul și unul dintre colegii nostri iți va raspunde in cel mai scurt timp.