Proiectele noastre

IVY RESIDENCE

Studiul de conformare nZEB, certificate energetice, studii surse alternative, calcul coeficient global de izolare termică, consultanță energetică.

MARMURA RESIDENCE

Certificate energetică pe fiecare clădire recepționată (corp A-E) și certificare energetică pentru fiecare apartament.  

TRIAMA RESIDENCE

Studiul de conformare nZEB, certificate energetice, studii surse alternative, masurari acustice pentru complexul rezidential. 

Proiect „Câmpulung”

Am realizat analiza energetică pentru orașul Câmpulung pentru consumurile electrice aferente iluminatului public și a altor clădiri administrative. 

Soluția energetică a fost instalarea de panouri fotovoltaice. Cu ajutorul producției de energie verde de la panourile fotovoltaice se amortizează o parte din consumul de energie electrică.

Proiect „Miercurea Ciuc”

Echipa noastră a realizat analiză energetică pentru mai multe licee și școli din Miercurea Ciuc pentru acoperirea 100% a energiei electrice ale clădirilor din surse regenerabile de energie.

Proiect „Sibiu”

În municipiul Sibiu, mai multe centre pentru persoanele cu dizabilități beneficiază de energie verde produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice și a pompelor de căldură. Grație analizei energetice realizată de echipa noastră, promovăm producția de energie electrică din surse regenerabile de energie pentru orice tip de clădire.