Calcul G - Coeficientul de izolare termica

Asigurăm servicii de calcul al coeficientului de izolare termică a clădirii (acest coeficient reprezentând „G”). Acesta se mai numește și calcul G. Fiind atestați ca auditori energetici gradul I, putem elibera calcul G pentru orice tip de clădire.

Metoda noastră de calcul G este conformă cu normativele și ordinele naționale în vigoare, Ordinul nr. 1590/2012 ca anexă a indicativului C 107-2005 „Normativ privind calculul termotehnic al elementelor de construcție ale clădirilor”.

Putem emite calculul G pentru clădirea dumneavoastră în intervalul de maximum 24h. Prețurile variază în funcție de destinația clădirii și complexitatea acesteia.

Intrebari frecvente pe care
le primim frecvent pentru serviciul Calcul G

Etanșeitatea și tipul ferestrelor, amplasarea lângă un spațiu neîncălzit, izolarea termică a anvelopei clădirii sunt câteva dintre multe verificările de întreprins pentru a identifica de ce se simt curenți de aer rece la interiorul clădirii. De asemenea, poate fi vorba despre neetanșeități ale rosturilor pereților sau apariția punților termice de la interior la exterior sau de la un spațiu neîncălzit la interior. Echipa noastră este pregătită să aducă soluțiile cele mai bune provocărilor dumneavoastră.

Coeficientul de izolare termică G reprezintă gradul de izolare termică al clădirii in ceea ce privește transferul de căldură al clădirii cu mediul exterior sau cu încăperile neîncălzite. De asemenea, în calculul G, calculul determinării acestui coeficient, se introduc date particulare ale clădirii dumneavoastră, de exemplu, date din planul de arhitectură sau punțile termice ale clădirii și se ține cont de destinația clădirii.

În funcție de destinația clădirii dumneavoastră, se calculează coeficientul G al clădirii dumneavoastră și coeficientul G normat al clădirii. Dacă coeficientul G al clădirii dumneavoastră este mai mic decât cel normat, atunci gradul de izolare termică al clădirii dumneavoastră este potrivit.
Da, creșterea coeficientului de izolare termică G poate reduce semnificativ costurile energetice și emisiile de carbon. Pentru a obține aceste beneficii, echipa noastră de specialiști vă poate consilia cu privire la cele mai eficiente soluții de izolare pentru clădirea dumneavoastră.
Clientii Energo Instal Consulting

Discută cu un specialist

Date de contact

Telefon: +40 763 915 461

Email: contact@energo-instal.ro

Adresa: Sos. Pantelimon 89, Bucuresti

Contactează-ne completând formularul

Contactează-ne completând formularul și unul dintre colegii nostri iți va raspunde in cel mai scurt timp.